Online Marketing

Tegenwoordig is bijna alles online en daarom is het ook belangrijk dat de online aanwezigheid van jouw organisatie optimaal is. Hier helpen wij jou graag mee, ongeacht wat jouw doelstelling ook is. Onze aanpak met betrekking tot online marketing is helder en resultaatgericht: persoonlijk, pragmatisch en creatief. Wij geloven in maatwerk, luisteren naar jouw behoeften en leveren meetbare resultaten. Samen kijken we naar alle mogelijkheden rondom online marketing en creëren we de beste strategie voor jou!

Social media marketing

De kans dat jouw doelgroep te vinden is op social media is erg groot, daarom is social media ook belangrijk voor elke organisatie. Wij vergroten jouw zichtbaarheid op verschillende kanalen, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. We ontwikkelen specifieke strategieën en inhoud voor elk kanaal om de boodschap beter over te brengen. Versterk met social media marketing je merkbekendheid, stimuleer klantinteracties, genereer leads en nog veel meer!

SEO

Met behulp van SEO streven wij ernaar jouw organisatie bovenaan de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google te positioneren. Dit doen we door diverse strategieën toe te passen, waaronder het optimaliseren van jouw website, het toevoegen van content en linkbuilding. Samen zoeken we naar de beste strategie voor jouw organisatie en streven we naar het maximaliseren van succes en zichtbaarheid.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren ook wel SEA genoemd, zorgt voor zichtbaarheid op de zoekmachines door middel van advertenties. Profiteer van voordelen zoals doelgerichte targeting, budgetcontrole en directe zichtbaarheid. Samen kijken we naar de mogelijkheden rondom SEA, zoals Google Search, Display, Shopping en Youtube advertenties

E-mailmarketing

Ontdek het potentieel van e-mailmarketing en versterk jouw klantrelaties. Als effectieve en gebruiksvriendelijke marketingmethode biedt e-mailmarketing tal van voordelen, zoals doelgericht adverteren, terugkerende klanten en gedetailleerde inzichten. Onze aanpak omvat diverse campagnes, zoals nieuwsbrieven, gepersonaliseerde e-mails en welkomstberichten. Dit stemmen we af op de specifieke behoeften van de doelgroep. Samen werken we aan een strategie die past bij jouw doelen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!