Social media

Tegenwoordig is social media onmisbaar voor elke organisatie. Het vergroot niet alleen de merkbekendheid, bevordert klantbetrokkenheid en genereert leads, maar biedt ook een belangrijk platform voor directe interactie met je doelgroep. Denk hierbij aan de populaire kanalen Instagram en LinkedIn. Het uitbesteden van deze activiteiten kan jou veel tijd besparen en wij helpen je dan ook graag! Ons team helpt jouw online zichtbaarheid te vergroten op verschillende kanalen. 

Beste online marketing in Hardenberg

Social media

Het verhogen van je zichtbaarheid met onze SEO strategie

Lokale SEO

De voordelen van social media

Social media marketing is een effectieve vorm van marketing en daarom zijn er ook veel voordelen. Hier zijn de zes belangrijkste voordelen op een rij gezet, zodat jij een goed beeld krijgt van wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Tegenwoordig is bijna iedereen te vinden op social media, waardoor het je de kans geeft om een breed publiek te bereiken. Door regelmatig content te delen, kom je bij je doelgroep meer in beeld en zal je merkbekendheid groeien.

Een account op social media kanalen kost je helemaal niets, en het plaatsen van berichten is ook gratis. Wel kost het plaatsen van content en adverteren op de kanalen natuurlijk tijd en geld, maar het blijft een relatief goedkope marketing methode.

Social media biedt een directe manier om in contact te komen met klanten. Je kunt er gemakkelijk vragen beantwoorden, feedback ontvangen en een gemeenschap opbouwen.

Door het delen van links naar de website op social media, kun je ervoor zorgen dat er meer verkeer naar de website komt. Dit kan leiden tot meer conversies.

Social media platforms bieden analysemogelijkheden waardoor je voortdurend de resultaten van de campagnes kan analyseren. Hierdoor leer je je doelgroep nog beter kennen en kan je de toekomstige campagnes hiz

"Social media marketing verbindt merken met mensen door verhalen die blijven hangen"

- Maarten Stad -

Waar we in geloven

Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaat altijd uit enkele stappen. Deze stappen zorgen ervoor dat we tot de beste strategie komen voor jouw bedrijf. Hiermee streven we naar optimale resultaten en een samenwerking die is afgestemd op jouw behoeften. Hieronder zijn alle stappen van onze werkwijze verder uitgewerkt.

Doel

Onze eerste stap in social media marketing is het nauwkeurig vaststellen van doelstellingen.
Deze doelen variëren van het vergroten van de merkbekendheid en klantloyaliteit tot het genereren van waardevolle leads en conversies. Door deze doelstellingen zorgvuldig te formuleren, creëren we een meetbare routekaart. Hiermee kunnen we later in het proces evalueren of de strategie succesvol is en kunnen we indien nodig aanpassingen maken.

Doelgroep
Voor effectieve content is het cruciaal dat we jouw doelgroep goed begrijpen. Wij gaan dan ook verder dan alleen demografische gegevens en kijken ook naar gedrag, interesses en behoeften. Door deze inzichten in kaart te brengen, stemmen we onze content af op de specifieke behoeften van jouw doelgroep. Hierdoor maximaliseren we de impact en resultaten van jouw contentstrategie.

Kanalen

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is heel belangrijk dat je de juiste kanalen gebruikt om je doelgroep te bereiken. Met een duidelijk beeld van je doelgroep zijn de kanalen waar zij actief zijn vaak al bekend, denk bijvoorbeeld aan Facebook, TikTok of LinkedIn. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf op de juiste kanalen.

Content

Nadat alles goed in beeld is gebracht en de ideeën zijn vastgelegd, is het tijd om de visie werkelijkheid te maken! Onze aanpak omvat diverse contenttypes, variërend van verbindende content tot content die jouw expertise in de schijnwerpers zet. Alle content wordt gecreëerd volgens een vast format dat volledig aansluit op de identiteit van jouw bedrijf, waardoor we herkenbaarheid creëren.

Analyse & Rapport

Wij vinden het belangrijk dat we tot de beste resultaten komen en daarom hanteren we een grondige analyse van de prestaties. We kijken dus nauwkeurig naar welke content goed presteert en passen hier de aankomende content op aan. Hierdoor zorgen we voor de beste strategie met betrekking tot social media voor jouw bedrijf!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij volledig op de hoogte bent van onze werkzaamheden en behaalde resultaten. Daarom sturen wij maandelijks een rapport, waarin we de belangrijkste resultaten delen en uitleggen hoe we deze hebben weten te realiseren. Transparantie vinden wij dus erg belangrijk

Waar we in geloven

Onze diensten

SEO

Het beste antwoord geven op de zoekvraag van jouw potentiële klant.

SEA

Met advertenties bezoekers naar je website halen waarbij je stuurt op rendement.

Email marketing

Door middel van campagnes en automations bestaande klanten opnieuw laten converteren.

Sociale media

Bewustwording creëren via sociale media platformen op organische en betaalde manieren.

Waar we in geloven

Jouw stem is onze strategie

Ondanks dat wij jouw social media marketing overnemen, betekent dit niet dat jij geen inbreng meer hebt in je eigen social media en de inhoud daarop. Integendeel, we verwelkomen je ideeën en suggesties. Jouw inbreng helpt ons een authentiek beeld van je bedrijf te creëren en jouw klanten te betrekken. Wij geloven erin dat jouw kennis van jouw bedrijf een waardevolle aanvulling is op onze expertise!

Expertises

We kunnen je helpen!

We komen graag langs voor een bakje koffie!

Pieter van der Vinne

085 - 060 5118

Neem contact met ons op!

Download deze marketingkansen

Na het invullen ontvang je de marketingkansen direct in je mailbox

Download onze casestudy

Na het invullen ontvang je de casestudy direct in je mailbox