Adverteren

Twijfel je of adverteren relevant is voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden die vraag graag met een overtuigende “ja”. Adverteren is namelijk belangrijk voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om jouw merk onder de aandacht te brengen, je doelgroep te bereiken en klanten te overtuigen. Effectieve advertenties versterken dan ook de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je bedrijf, wat leidt tot groeiende klantbetrokkenheid en uiteindelijk meer omzet. Ontdek hoe adverteren de sleutel kan zijn tot het stimuleren van jouw bedrijfsgroei en het openen van deuren naar nieuwe kansen.

Hoe wij te werk gaan

Hoe wij te werk gaan
Wij werken samen met jou om je doelen, doelgroep en budget te begrijpen. Met behulp van deze informatie gaan we eerst een onderzoek uitvoeren om te kijken waar de doelgroep zich bevindt en wat hun gewoonten en voorkeuren zijn. Zodra we jouw doelgroep in kaart hebben gebracht, creëren we strategieën die daar perfect op aansluiten. Zodat we weten waar we moeten adverteren en hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen om de meeste mensen te bereiken.

We gaan alleen nog een stap verder. Nadat we een campagne hebben opgezet houden we de prestaties nauwlettend in de gaten en analyseren we wat wel en niet werkt. Als aanpassingen nodig zijn om de resultaten te optimaliseren, aarzelen we niet om deze door te voeren.

“Persoonlijk, pragmatisch en creatief”

Onze verschillende advertentiekanalen


Met talloze advertentiemogelijkheden tegenwoordig, kan het lastig zijn om de juiste keuze voor jouw bedrijf te maken. Laat ons je helpen! Ontdek hieronder ons aanbod van diverse advertentie mogelijkheden.

Google Ads

Google Ads is een krachtig online advertentieplatform waar je je producten en diensten kunt promoten op ‘s werelds meest populaire zoekmachine: Google. Met behulp van deze advertenties zorgen wij ervoor dat jouw online aanwezigheid gemaximaliseerd wordt en je dus beter zichtbaar bent voor je potentiële klanten.

Wij bieden verschillende mogelijkheden met betrekking tot Google Ads, waaronder zoekadvertenties, shopping advertenties, videoadvertenties, doelgroepgerichte advertenties en lokale advertenties. Door de vele mogelijkheden is er voor elk bedrijf een goede optie, voor de één zijn dat advertenties op Youtube en voor de ander juist een advertentie op zoekwoorden. Samen zullen we kijken naar de beste optie voor jouw bedrijf

Bing Ads

Bij MarketingBuddy begrijpen we dat online adverteren meer omvat dan enkel Google Ads. Daarom gaan we verder dan dat en bieden we ook verschillende diensten op het gebied van Bing Ads. Bing Ads biedt een krachtig middel om je online zichtbaarheid te vergroten, specifiek op de Bing-zoekmachine.

Als we vaststellen dat je doelgroep actief is op de Bing-zoekmachine, zullen we gerichte advertenties inzetten. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden aan, waaronder zoekadvertenties, shopping advertenties, videoadvertenties, doelgroepgerichte advertenties en lokale advertenties.

Social media advertising

Tegenwoordig is vrijwel iedereen actief op social mediaplatforms, wat betekent dat jouw doelgroep zich hier ook bevindt. Dankzij social media advertising kunnen we jouw doelgroep nauwkeurig bereiken op basis van criteria zoals leeftijd, geslacht, locatie, interesses en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat we geen irrelevante advertenties laten zien aan de verkeerde doelgroep, maar dat al onze inspanningen gericht zijn op potentiële klanten die echt geïnteresseerd zijn.

Adverteren via social media is dan ook vaak een essentieel onderdeel van onze succesvolle marketingstrategie. Met onze expertise en ervaring helpen we jouw bedrijf om te groeien op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Offline advertising

De laatste tijd is bijna alles online, desondanks moeten we de offline advertising niet vergeten. Een poster langs de weg, een advertentie in de krant, reclame op je voertuig of een dag op de beurs staan, zijn marketingactiviteiten die nog steeds erg goed werken voor het vergroten van je zichtbaarheid bij je klanten.

Wij begrijpen het belang van zowel online als offline marketing en daarom bieden wij verschillende vormen van offline advertising aan. Samen kijken wij naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf en komen we tot de beste marketingstrategie voor jou!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!